Samarbeidspartnere og rabatter 2022

10% rabatt på alle kjøp.

LilleGullbleier sine produkter er testet i eget hjem, og de produkter som selges i deres nettbutikk er produkter som er håndplukket med tanke på kvalitet, design, og bruksvennlighet. Tøybleier fra kjente og etablerte tøybleiemerker som selges hos LilleGull Tøybleier, er av god kvalitet, og det er brukt materialer av god kvalitet til å lage tøybleiene. Disse jobber også for å sikre at det ikke er uetiske arbeidsforhold hos produsenten. LilleGull Tøybleier kjøper gjerne fra wahms (work at home mums) hvis det er mulig, og er med på å støtte små hjemmebedrifter.

7% rabatt på alle kjøp.

Magika Natursalver har fokus på trygge produkter uten tilsatt parfyme, vann, alkohol, parabener eller kunstige konserveringsmidler og gir deg naturlige produkter for hele familien. Produktene er ikke bare bra for huden din, men også for kroppen din innvortes. Her finner du ingen ingredienser som klusser med hormonene dine, reduserer reproduksjonsevnen din eller gir deg økt sjanse for ulike sykdommer. Produktene er laget for å vokse med deg og er like aktuelle gjennom alle årstidene. Alle produktene er laget med miljø og bærekraft i bakhodet. Plantene er håndplukket i norsk natur, og de øvrige ingrediensene kommer fra produsenter som setter miljø, dyrevern og arbeidsvilkår høyt. Hos Magika får du alltid høy kvalitet og trygge produkter til liten og stor.

5% rabatt på alle kjøp.

TøybleieRumpa syr hjemmesydde tøybleier på bestilling. Du bestemmer selv PUL-stoff, innerstoff og tekst på borrelåsen. Hun syr også stellekluter og stellemapper. Ferdigsydde tøybleier finnes også i nettbutikken. TøybleieRumpa har også egen stelleproduktserie i samarbeid med Landlig Velvære. Økologisk – fri for parabener, konserveringsmidler og parfymer. Innimellom vil det også finnes andre tøybleierelaterte produkter i nettbutikken.

10% rabatt på alle kjøp.

Instinktsmor er en av Norges ledende nettbutikker med fokus på ergonomisk bæretøy for baby og bærer. De ønsker å hjelpe nybakte foreldre å finne bæretøy som passer deres behov, og er du usikker kan du prøve bæreselene deres før eventuelle kjøp. Instinktsmor var første butikk ut til å introdusere LittleFrog, LennyLamb, Yaro, Volga Slings, Lily Slings, Moisha, Buzzidil, Mamaruga på det norske markedet, og de er alltid på utkikk etter nye og spennende merker. Instinktsmor.no drives av Lena og Anna som begge har vært aktive i bæremiljøet med sine barn.

NY SAMARBDEIDSPARTNER 2022!

10% rabatt på tøybleier ved kjøp over 1400 kr før frakt. Merkene Disana, Smart Bottoms og Petite Crown er unntatt fra rabatten pga produsentenes vilkår.

Hos Gåsungen finner du økologisk utstyr og klær til barn og baby, leker i naturmaterialer og et stort utvalg tøybleier og tilbehør. Leverandørene våre fremstiller sine produkter med hensyn til mennesker og miljø. Gåsungen har nettbutikk på gåsungen.no og fysisk butikk på Bislet i Oslo (Thereses gate 46), og du er naturligvis velkommen innom for en titt. Tøybleiekurs for nybegynnere lørdager kl. 10 – les mer HER.

10% rabatt på alle kjøp.

Naturkilden er en liten nettbutikk som drives av Lena og Anna. Hos dem finner du alt fra naturlig hudpleie og kosmetikk til kosttilskudd, eteriske oljer og mye mye mer! Naturkilden har fokus på at det vi bruker i hverdagen skal være så naturlig som mulig, samt at det dyrkes/produseres på en bærekraftig måte.

10% rabatt på alle kjøp.

Ecosmil er en norsk nettbutikk som selger tøybleier og tilbehør av kjente merker som Bambino Mio, Kokosi, Magabi, Little Birds, Re-gatki, Care Aware, Pupus, Disana, XXKO og Teddy Bear’s Heartbeat. Tøybleiebutikken tilbyr meget bra utvalg av tøybleier i alle systemer. Her finner du lommebleier, alt-i-ett, sperrelag, innlegg, formsydde nattbleier, ullbukser, våtposer, brettebleier, snappi og alt annet som du trenger til å starte opp med tøybleier. I butikken finner du både bleier til nyfødt, bleier i one size-størrelse og bleier til større barn. Du kan også låne tøybleiepakke for premature av oss, den eneste av sitt slag i Norge. Vi vil hjelpe deg å velge system og tøybleier som passer til barnet ditt og dine preferanser. Du kan spørre oss om råd mtp. tøybleietilskudd og daglig bruk av tøybleier. Ecosmil kjøpte mot slutten av 2021 opp Ecorumpa, men begge butikkene fortsetter inntil videre som separate nettbutikker.

10% rabatt på alle kjøp.

Ecorumpa er en butikk med økologiske, zero waste tøybleier og tilbehør. Alle tøybleier i Ecorumpa er testede og anbefalte av dem og deres barn. De tilbyr høykvalitetsbleier sydd i godkjente stoff og materialer av kjente og likte merkevarer: Mommy Mouse, Kokosi, Lulli, Magabi etc. I butikken finner du bleier i forskjellige systemer og størrelser. De hjeper deg til å velge bleier etter dine behov og søke om tøybleietilskudd. Ecorumpa ble mot slutten av 2021 kjøpt opp av Ecosmil, men fortsetter inntil videre som egen nettbutikk.