Lær om tøybleier steg for steg.

Å lære seg om tøybleier kan fort føles overveldende. Og vi har erfaring med at det er lettest å lære seg om hvert «system» før man lærer seg om forskjellige merker.

Trykk på de forskjellige sidene for å lese om hvert system.

Alt i ett tøybleier

Alt i to tøybleier

Lommebleier

Formsydde

Sperrelag / cover

Ekstra: Absorbering – innlegg, prefolds, brettebleier

Forstår du ikke helt alikevel?

Når det kommer til tøybleier så er det ikke farlig å spørre andre om man ikke forstår helt hvordan dette henger sammen. På facebook kan du spørre andre som bruker tøybleier i gruppen Tøybleiesnakk. Gruppen er laget for å hjelpe nybegynner i gang med tøybleier og sikre at kunnskap deles og videreføres til dem som trenger det. Ikke vær redd for å spørre så mye du vil, det er slik man lærer, og nesten alle som bruker tøybleier har vært gjennom nettopp denne fasen selv.

Tøybleieforeningen har også en Snapchat konto du kan følge som har brukernavnet TOYBLEIER. Der kan man se andre tøybleieforeldre vise frem hvordan de bruker tøybleier på en daglig basis. Det er særlig nyttig om man er nyskjerrig på tøybleier og man får et unikt innblikk i hverdagen med tøybleier.

Lukk meny