Fluffythings

10 % rabatt på alle kjøp

Fluffythings holder til i Bergen, nærmere bestemt loddefjord. Nettbutikken selger alt du trenger for å  sy dine egne tøybleier. Nettbutikken har vært drevet siden 2016.

Gåsungen

Gratis frakt på alle ordre. Små pakker sendes uten sporing, store pakker med.

10 % rabatt på kjøp over 1500 kr. Enkelte merker og varer er unntatt fra rabatten (Disana, Elemental Joy, Smart Bottoms, LKC, Sloomb og startpakker).

Gåsungen Tøybleier er en nettbutikk med et stort utvalg av tøybleier og tilbehør. Leverandørene våre fremstiller sine produkter med hensyn til mennesker og miljø. Vi har tøybleier fra gode merker som Disana, Smart Bottoms, ImseVomse, AppleCheeks m.fl. Gåsungen har butikk i Maridalsveien i Oslo, og du er naturligvis velkommen innom for en titt.

LilleGullbleier

5% rabatt på alle kjøp.

LilleGullbleier sine produkter er testet i eget hjem og de produkter som selges i vår nettbutikk er produkter som er håndplukket med tanke på kvalitet, design, og bruksvennlighet. Tøybleier fra kjente og etablerte tøybleiemerker som selges hos LilleGull Tøybleier er av god kvalitet, og det er brukt materialer av god kvalitet til å lage tøybleiene. Disse jobber også for å sikre at det ikke er uetiske arbeidsforhold hos produsenten. LilleGull Tøybleier kjøper gjerne fra wahms(work at home mums) hvis det er mulig og er med på og støtte små hjemmebedrifter.

Roggbif

5 % rabatt på alt av stoffer og sytilbehør.

Roggbif – fargerik og miljøbevisst syglede.
Roggbif er en nettbutikk som selger alt du trenger til å sy tøybleier, tøybind og lignende. Jeg har i tillegg en del økologiske stoffer i naturmaterialer og annet sytilbehør du trenger. Jeg syr også barneklær, tøybleier og tøybind for salg når tiden tillater det. Velkommen!

Tøybleia

5% rabatt på alle kjøp.

Fri frakt over 2500 kr.

Tøybleia åpnet i 2013. Tilbyr kortreiste, økologiske og miljøvennlige produkter til baby, barn, mor og husholdning. Tøybleia har et stort utvalgt tøybleier av kjente og testede merker. Etikk, miljø, økologiske og kortreiste produkter er viktig for Tøybleia og miljøet står alltid 100% i fokus når vi velger hvilke varer som skal stå i hyllene.

TøybleieRumpa

5 % rabatt på alle kjøp.

TøybleieRumpa syr hjemmesydde tøybleier på bestilling. Du bestemmer selv pulstoff, innerstoff og tekst på borrelåsen. Syr også stellekluter og stellemapper. Ferdigsydde tøybleier finnes også i nettbutikken. TøybleieRumpa har også egen stelleproduktserie i samarbeid med Landlig Velvære. Økologisk – fri for parabener, konserveringsmidler og parfymer. Innimellom vil det også finnes andre tøybleierelaterte produkter i nettbutikken.

Unikum Design

Fri frakt over 1300 kr.

Velg fraktmetode «hente selv på Tornes i Romsdal» og legg til en kommentar med kode og medlemsnummer.

Unikum Design tilbyr miljøvennlige produkter, laget i Norge! Vi har utviklet UnikumBLEIA – et fleksibelt og enkelt tøybleiesystem, tilpasset småbarnsforeldres behov. I tillegg får du kjøpt Unikums populære tøybind, våtposer, leker, m.m.
Unikum Design er Norges første og eneste forhandler av bruktbleier – kjøp brukt trygt og enkelt! Vi har også innbytte av brukte tøybleier, så slipper du å gjøre salgsjobben selv.

Vidunderbarn

10 % rabatt på ImseVimse, DivaCup og Natracare hvis ordretotalen er på over 600 kr.

5 % rabatt på ImseVimse, DivaCup og Natracare hvis ordretotalen er på under 600 kr.

Rabattene kan ikke kombineres.

Vidunderbarn holder til i Askim. Vidunderbarn ble startet opp i 2008.