Medlemsfordeler

Alle medlemmer av Norsk tøybleieforening får rabatter hos utvalgte tøybleieforhandlere. På denne siden finner du lenker til og kan lese om alle forhandlerne som gir rabatter til våre medlemmer.

Her finner du lenker til alle forhandlerne som gir rabatter til medlemmer i Norsk tøybleieforening.

• Du må ha betalt medlemskontingent for å få tilgang til medlemsfordelene.
  • Husk at navn og medlemsnummer må stemme overens ved kjøp.

LilleGullbleier

5% rabatt på alle kjøp.

LilleGullbleier sine produkter er testet i eget hjem og de produkter som selges i vår nettbutikk er produkter som er håndplukket med tanke på kvalitet, design, og bruksvennlighet. Tøybleier fra kjente og etablerte tøybleiemerker som selges hos LilleGull Tøybleier er av god kvalitet, og det er brukt materialer av god kvalitet til å lage tøybleiene.

Disse jobber også for å sikre at det ikke er uetiske

arbeidsforhold hos produsenten. LilleGull Tøybleier kjøper gjerne fra wahms

(work at home mums) hvis det er mulig og er med på og støtte små hjemmebedrifter.

Tøybleia

5% rabatt på alle kjøp.

Fri frakt over 2500 kr.

Rabattene kan ikke kombineres.

Hos Tøybleia får du tak i alt du trenger til tøybleier, EC-utstyr (babypotting) og andre miljøvennlige produkter. Tøybleia selger sitt eget billig bleiemerke som heter Cheapies. Tøybleia har et stort utvalg av forskjellige tøybleier og merker.

TøybleieRumpa

5 % rabatt på alle kjøp.

TøybleieRumpa syr hjemmesydde tøybleier på bestilling. Du bestemmer selv pulstoff, innerstoff og tekst på borrelåsen. Syr også stellekluter og stellemapper. Ferdigsydde tøybleier finnes også i nettbutikken. TøybleieRumpa har også egen stelleproduktserie i samarbeid med Landlig Velvære. Økologisk – fri for parabener, konserveringsmidler og parfymer. Innimellom vil det også finnes andre tøybleierelaterte produkter i nettbutikken.

Unikum Design

Fri frakt over 1500 kr.

Hos Unikum Design får du hjemmesydde tøybleier og andre miljøvennlige produkter som handlenett og

Må velge fraktalternativ «Hente selv på Tornes i Romsdal» og skrive koden i merknadsfeltet ved utsjekk.

Vidunderbarn

10 % rabatt på ImseVimse, DivaCup og Natracare hvis ordretotalen er på over 600 kr.

5 % rabatt på ImseVimse, DivaCup og Natracare hvis ordretotalen er på under 600 kr.

Rabattene kan ikke kombineres.