Hvordan finner jeg riktig bleie?

Hvordan finner jeg riktig bleie?

Når du er nybegynner er det ikke lett å finne ut hvor man skal starte når man skal velge tøybleier.

Det første du kan gjøre er å sette deg inn i de 4 forskjellige systemene av tøybleier:

Alt-i-ett tøybleier

Alt-i-to tøybleier

Lommebleier

Formsydde tøybleier

& Sperrelag (Cover)

Når du har funnet ut hvilket system du vil bruke på dagtid, er det bare å finne ut hvilke bleier du vil bruke. Den aller beste måten å finne ut hvilket det , er å skaffe seg ett par av de merkene man har lyst til å prøve og se hva som passer best til din baby. Alle babyer er forskjellige, også i fasong. Det som passer til naboens baby passer ikke nødvendigvis til din! Fokuser på å kjøpe et par forskjellige bleier, gjerne bleier du syntes er veldig fine. Ikke tenkt så mye på hvilket merke du kjøper, du finner veldig fort ut av hva du liker og ikke liker når du først er i gang.

Noen velger å kjøpe seg ett par tøybleier av hvert system for å se hva de liker, og kjøper flere av det som passer barnet best. Andre velger å gå rett for det systemet de tror de vil like best og kjøper ett par bleier av de typene de tror de vil like. Begge måtene er fine til finne ut hva slags bleie du trenger til akkurat din baby.

Du må rett og slett prøve deg litt frem for å finne den perfekte tøybleien til din baby. Selv om en passer dårlig betyr det da altså ikke at alle tøybleier passer dårlig!

Legg igjen en kommentar